reštaurácia IASAI

autori: filip kandravy, maroš fečík / plusminusarchitects

miesto: bratislava, slovensko

projekt: 11/2016 - 09/2017

realizácia: 03/2017 - 09/2017

veľkosť priestoru: 140m2

foto: maroš fečík


IASAI znamená “radosť z každej strany” - tomu je prispôsobený základný koncept s centrálnym oválnym putom. okolo neho sa sedí, komunikuje s kuchármi uprostred a vychutnávajú výsledky ich umenia variť.Interiér sa stal súčasťou pešej zóny na hviezdoslavovom námestí v bratislave. food bar zaberá plochu 140 m2 a je rozdelený na rôzne prevádzkové zóny. vstupuje sa do hlavného odbytového priestoru, dominantou ktorého je oválny bar, v jeho zadnej časti je nápojový bar, po pravej strane od vstupu je oddelený priestor “komunitného stola”. hlbšie v dispozícii sa nachádzajú toalety.

v historickom palácovom priestore prevláda neutrálna farebnosť. podlaha, steny a klenby sú “zliate” do jedného celku prechodom od čierno-antracitovej až po bielu. výraznejšiu farebnosť prinášajú dva oceľové barové pulty, povrchovo upravené žltým zinkovaním s
dúhovým efektom a svietiace neónové znaky - autorské diela grafického štúdia milk.

Iasai-22
Iasai-19
sabo-podorys

© 2024

filip kandravy

skamaráťme sa

instagram

View